Köszöntő

Tisztelt Látogatónk! 

Köszönjük, hogy érdeklődésével megtisztelte honlapunkat.
Kérem, engedje meg, hogy röviden bemutassam vadászati közösségünket.

 Vadászati közösségünk 2011-ben alakult, miután a helyi gazdálkodók, földtulajdonosok úgy döntöttek hogy a vadászati jogot a továbbiakban saját maguk hasznosítják.

 Közösségünk feladata a vadgazdálkodás teendőinek ellátása, a vadállomány óvása és védelme, minőségének emelése, a helyi földtulajdonosok és vendégeik részére a vadászati lehetőség, a szabadidő kulturált eltöltésének biztosítása.  Kizárólag túrkevei földtulajdonosokból álló tagságunk létszáma 40 főben van limitálva, taglétszámunk jelenleg 38 fő.
 Az eredményes vadgazdálkodás a helyi gazdák összefogásán alapul. Vadászati Közösségünket egy 7 főből álló vezetőség irányítja, mely a közös képviselőből és 6 vezetőségi tagból áll.
 A szakmai feladatokat jelenleg 7 fő hivatásos vadász látja el, a gazdálkodók összefogása mellett az ő munkájuk is garancia arra, hogy tagjaink és vadászvendégeink minden igényt kielégítő módon hódolhassanak szenvedélyüknek.

 A Túrkevei Földtulajdonosok Vadászati Közössége szeretettel várja Önt és barátait, ismerőseit egy kellemes vadászatra, kikapcsolódásra a Nagykunság szívében!

Tisztelettel:

Sebestyén Sándor
Közös képviselő

 

Holdfázis

Oroszlán
Hold a Oroszlán jegyben
9 fok
Fogyó hold (domború)
Fogyó hold (domború)
19 napos

december

2

szombat